Άδειες συσκευασίες Άνοιξη-Καλοκαίρι!

 Γεια σας,

σήμερα στο Tzotzo’s World  θα σας δείξω μερικά προϊόντα που τελείωσα την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Μερικά τα είχα αποθηκεύσει μέχρι να  δοκιμάσω άλλα ή να τελειώσω κάποια πιο παλιά, οπότε θα δείτε και ένα προϊόν που ανήκει σε παλιά σειρά και δεν το είχα ανοίξει και χρησιμοποιήσει καθόλου μέχρι την εποχή που σας αναφέρω.
Τα περισσότερα απο αυτά μου άρεσαν και σίγουρα θα τα επιλέξω ξανά και στο άρθρο αυτό θα σας δείξω και δυο αρώματα που τελείωσα και το ένα είναι ήδη αγαπημένο μου αρκετά χρόνια.

Άδειες συσκευασίες: W7!

 1) W7, Prime Magic, Camera Ready. Το χρησιμοποίησα λίγες φορές και είναι μια βάση που θα επιλέξω ξανά. Την άνοιξη και το καλοκαίρι λόγο ζέστης θέλουμε να έχουμε αντοχή στο μακιγιάζ ανάλογα τον καιρό της κάθε εποχής. Η συγκεκριμένη βάση ήταν μια ιδανική επιλογή για το λόγο αυτό. Δημιουργούσε υπέροχη υφή στην επιδερμίδα μου και οτι και να χρησιμοποιούσα στο μακιγιάζ μου, είτε απλά μια πούδρα είτε το foundation, παρατηρούσα οτι είχαν μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο καθημερινό μακιγιάζ.

Άδειες συσκευασίες: Maybelline!

2)Maybelline, Giggi Hadid, Strobing Liquid. Το προϊόν αυτό είναι που είχα καιρό κλειστό στα καλλυντικά μου και το χρησιμοποίησα αρκετά τους τελευταίους μήνες. Έχει απαλή υφή και υπέροχη λάμψη. Το χρησιμοποιούσα είτε σαν βάση είτε για να δώσω λάμψη μετά το τέλος του μακιγιάζ μου. Αν υπάρχει παρόμοιο προϊόν δεν θα το επιλέξω ξανά, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ κανονικές βάσεις για διάρκεια και αντοχή στο μακιγιάζ μου και προϊόντα λάμψης σε μορφή πούδρας-σκόνης.

Άδειες συσκευασίες: Rimmel!

3)Rimmel, Wake Me Up, Concealer, 010 Ivory. Είναι ένα απλό concealer, απαλό σε υφή, αλλά χωρίς έντονη κάλυψη. Το χρησιμοποιούσα αρκετά στο καθημερινό μου μακιγιάζ, για να φωτίζω την περιοχή των ματιών. Δεν θα το επιλέξω ξανά, γιατί θέλω κάτι πιο έντονο για κάλυψη. Είχε όμως καλή αντοχή και διάρκεια, οπότε αν θέλετε να πάρετε κάτι που να μην “σπάει” στις λεπτές γραμμές των ματιών είναι αρκετά καλό προϊόν.

Άδειες συσκευασίες: Elixir!

4)Elixir, Contour Effects, 837. Απο την πρώτη μέρα που πήρα αυτή την παλέτα την έβαλα στα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ. Είχε υπέροχες αποχρώσεις για τις φωτοσκιάσεις στο πρόσωπο και συχνά έβαζα και την λάμψη στο θώρακα και το λαιμό. Την είχα συνέχεια στο νεσεσέρ μου για το καθημερινό μακιγιάζ ή για τα ταξίδια μου. Σύντομα θα την επιλέξω ξανά.

Άδειες συσκευασίες: MaxFactor, Golden Rose!

 5)MaxFactor, 2000 Calorie, Black Brown, Απλή μάσκαρα, κατάλληλη για το καθημερινό μακιγιάζ. Την είχα στο νεσεσέρ μου για γρήγορα μακιγιάζ και την επέλεξα σε καφέ για να δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Δίνει αρκετό όγκο, αλλά με πολλές στρώσεις. Θα την επιλέξω ξανά στο μέλλον, αλλά σε μαύρο.
και 6) Golden Rose, Perfect Lashes, Great Waterproof Mascara. Το καλοκαίρι μια αδιάβροχη μάσκαρα είναι χρήσιμη. Είναι αρκετά σταθερή και φεύγει μόνο με καθαριστικό με έλαιο. Έχει έντονη χρωματική απόδοση, σε μαύρο χρώμα και δίνει στις βλεφαρίδες έντονο όγκο, αλλά και μήκος. Δεν την έβαλα όμως συχνά στο καθημερινό μου μακιγιάζ, γιατί δεν μου αρέσουν γενικά οι αδιάβροχες μάσκαρα. Απο την εταιρία αυτή έχω βρει μια άλλη μάσκαρα που θα επιλέξω να προσθέσω στη συλλογή μου σύντομα.

Άδειες συσκευσίες: Body Shop, Fresh Line!

 Τέλος, το πρώτο άρωμα που μου τελείωσε είναι απο Fresh Line, το Persephone, Body Splash. Το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια, καθημερινά. Είναι απο τα αγαπημένα μου αρώματα και σύντομα θα το έχω ξανά στη συλλογή μου.  Έχει αρκετά καλή διάρκεια και μυρίζεί ακόμα και η ντουλάπα μου απο αυτό.  

Το δεύτερο άρωμα που τελείωσα αυτή την εποχή είναι απο Body Shop, το Pomegranate & Red Berries, Hair and Body Mist. Είναι η πρώτη φορά μετά απο χρόνια που δοκιμάζω κάτι απο την εταιρία αυτή. Έχει έντονο άρωμα και αρκετά καλή διάρκεια. Μερικές φορές με ενοχλούσε το πόσο έντονο είναι, αλλά μου άρεσε αρκετά, αν και δεν το έβαζα συχνά. Όταν το έβαζα μύριζε ο χώρος για αρκετές ώρες. Θα ήθελα να δω αν υπάρχουν και άλλα σε αυτή την εταιρία για να επιλέξω και να δοκιμάσω και κάποιο άλλο!

 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.

 Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *