Προϊόντα περιποίησης…ως το τέλος!

 Γεια σας,

σε αυτό το άρθρο στο Tzotzo’s World  θα σας δείξω μερικά προϊόντα που θέλω να τελειώσω μέχρι το Δεκέμβρη. Μερικά απο αυτά είναι καινούργια και θέλω να τα δοκιμάσω και μερικά είναι ήδη ανοιχτά και χρησιμοποιημένα απο παλιά, οπότε θα ήταν καλό να τα τελειώσω πριν λήξουν.

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο απο την σειρά και θα σας ενημερώσω με επόμενα άρθρα για την εξέλιξη της διαδικασίας. Επίσης, θα ανέβει και ένα παρόμοιο άρθρο με προϊόντα μακιγιάζ.

Ας δούμε τα προϊόντα περιποίησης που έχω βάλει στόχο να τελειώσω, απο την ημερομηνία που έχει ανέβει αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη!

Vichy and Estetica Donna!

1)Vichy, Idealia Life Serum. Είναι ορός για κάθε τύπο επιδερμίδας, ο οποίος βελτιώνει τον χρωματικό τόνο, δίνει λάμψη και ξεκούραστη όψη. Επίσης, βοηθάει στη σύσφιξη των πόρων. Το επέλεξα για την δική μου επιδερμίδα, για την λάμψη που δίνει και το χρησιμοποιώ συχνά πριν απο κάθε μακιγιάζ. Για μικρό χρονικό διάστημα το χρησιμοποιούσα καθημερινά, αλλά το άφησα στην άκρη για να δοκιμάσω κάτι άλλο, οπότε λίγο πριν λήξει θέλω να το χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ ή να το τελειώσω.

2)Estetica Donna, Face Cleaning Oil. Είναι ένα αρκετά απαλό για την επιδερμίδα γαλάκτωμα καθαρισμού, κατάλληλο για κάθε τύπο. Αφαιρεί το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και καθαρή. Το χρησιμοποίησα αρκετά το χρονικό διάστημα που το πήρα, αλλά το άφησα στην άκρη για να επιστρέψω στο κλασικό, σταθερό προϊόν που χρησιμοποιώ πολλά χρόνια. Οπότε λίγο πριν λήξει θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω και να το τελειώσω.

Nivea and MaxFactor!
3)Nivea, Lip Butter, Vanilla & Macadamia. Είναι απο τα αγαπημένα μου ενυδατικά προϊόντα για τα χείλη. Πρόλαβα μια τελευταία συσκευασία αφού καταργήθηκε και θέλω να το τελειώσω, γιατί το έχω ανοιχτό αρκετό καιρό και επειδή μου αρέσει αρκετά θέλω να το χρησιμοποιήσω όσο περισσότερο μπορώ μέχρι τον Δεκέμβρη. Μου αρέσει το άρωμα του και οτι έχει πολύ καλή απορρόφηση, χωρίς να μένει προϊόν στα χείλη και να κολλάει.
 
4)MaxFactor, Miracle Prep, Lip Scrub. Είναι απο αγαπημένα μου προϊόντα περιποίησης για τα χείλη. Μπορείτε να δείτε επίσης την γνώμη μου πατώντας εδώ για το άρθρο “μικροσκόπιο”. Το μόνο που με ενοχλεί είναι η τιμή του, αλλά έχει πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στην απολέπιση των χειλιών. 
Lorvenn and Palette!

5)Lorvenn, Silk, Repair & Shine Balm. Σπάνια χρησιμοποιώ προϊόντα για τα μαλλιά, εκτός απο τα βασικά σαμπουάν και μάσκα μαλλιών, ίσως και κάποιο έλαιο. Το προϊόν αυτό μου το πρότειναν για ενυδάτωση και λάμψη, ενώ το μετάξι που έχει μέσα βοηθά και στην αναδόμηση. Όσο έχω χρησιμοποιήσει δεν μου ταίριαξε, γιατί ένιωθα οτι αφήνει τα μαλλιά μου βαριά και κάπως λιπαρά, αντίθετα απο ένα άλλο της σειράς που μου άρεσε αρκετά και το επιλέγω συνέχεια στις αγορές μου. Μόλις τελειώσει δεν θα το επιλέξω ξανά και θα πάρω αυτό που μου αρέσει περισσότερο!

6)Schwarzkopf, Palette, Hairspray, Δυνατό Κράτημα. Άλλο ένα προϊόν που χρησιμοποιώ σπάνια. Γενικά τα προϊόντα styling για τα μαλλιά δεν είναι τα αγαπημένα μου και τα χρησιμοποιώ ελάχιστες φορές, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, πχ κάποιο χτένισμα για ειδική περίσταση. Έτσι και με τη λακ. Η συγκεκριμένη αν και αναφέρει δυνατό κράτημα, είναι αρκετά μαλακή και δίνει στα μαλλιά φυσική κίνηση, χωρίς να τα αφήνει σκληρά και με άσπρα στίγματα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

 
 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *