Προϊόντα μακιγιάζ…ως το τέλος!

Γεια σας, 

στο προηγούμενο άρθρο σας είχα μιλήσει για προϊόντα περιποίησης που θέλω να χρησιμοποιήσω και να τελειώσω μέχρι το Δεκεμβρή (δείτε εδώ). Το ίδιο ισχύει και για τέσσερα προϊόντα μακιγιάζ.

Μερικά τα χρησιμοποιώ συχνά και άλλα τα πήρα πρόσφατα, αλλά τα άφησα στην άκρη για να τελειώσω ή να δοκιμάσω άλλα. Ο στόχος είναι να προλάβω να τα τελειώσω μέχρι τον Δεκέμβρη, αφού πλησιάζει και η ημερομηνία λήξης τους απο τότε που τα έχω ανοίξει. 

Όπως θα δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ είναι λιγότερα απο αυτά του προηγούμενου άρθρου, γιατί συνήθως αργούμε να τα τελειώσουμε.

MaxFactor: Empties soon.

1)MaxFactor, Facefinity, Foundation, Nude 47. Όπως βλέπετε στην εικόνα έχω ακόμα την παλιά συσκευασία. Το αγόρασα λίγο πριν γίνει η αλλαγή και το χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες. Είναι απο τα αγαπημένα μου και το βάζω συχνά σε καθημερινά μακιγιάζ. Λειτουργεί σαν primer, foundation και concealer και είναι αρκετά σταθερό μέσα στη μέρα, είναι ημι-ματ, εκτός αν θέλετε να βάλετε πούδρα. Σίγουρα θα το επιλέξω ξανά και το έχω προτείνει ήδη σε γνωστές και φίλες!

Loreal:Empties soon.

2)L’oreal, Glow Drops, Highlighting Fluid. Όπως είδα σε σελίδες στο διαδίκτυο έχει βγει καινούργια συσκευασία και σε αυτό το προϊόν. Όταν το είχα επιλέξει, το χρησιμοποίησα λίγες φορές σε μακιγιάζ μου, οπότε αυτή τη φορά θα ήταν καλό να το χρησιμοποιήσω περισσότερο ίσως και να το τελειώσω. Όσες φορές το χρησιμοποίησα το έβαζα μαζί με το foundation ή το έβαζα σαν primer, για περισσότερη λάμψη.

Golden Rose: Empties soon.

3)Golden Rose, Make-up Fixing Spray. Και αυτό το προϊόν μου αρέσει αρκετά όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πριν το μακιγιάζ, αλλά μετά όπως αναφέρει. Κάνει το μακιγιάζ αρκετά σταθερό και αν βάλετε και άλλη φορά μέσα στην ημέρα δίνει στο μακιγιάζ ανανέωση και ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα.

Clinique: Empties soon.

4)Clinique, Chubby Stick, Moisturizing Lip Colour Balm, 07 Super Strawberry. Είναι ένα ενυδατικό προϊόν με χρώμα. Έχει απαλή υφή, δεν είναι αρκετά σταθερό απο μόνο του, αλλά μαζί με κάποιο μολύβι χειλιών είναι σίγουρα πιο σταθερό. Επίσης το χρώμα του δεν είναι έντονο και είναι αρκετά καλό για καθημερινά, απλά μακιγιάζ.

 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *