Μικροσκόπιο: L’οreal, Elvive, Extraordinary Oil!

 Γεια σας,

ένα ακόμα άρθρο μικροσκόπιο είναι στο Tzotzo’s World! Και θα σας μιλήσω για το Exraordinary Oil, απο την σειρά της Elvive, απο την εταιρία L’oreal!

Αρχικά το έλαιο αυτό αναφέρει οτι είναι για βαμμένα μαλλιά, αυτό όμως δεν μας ενοχλεί να το χρησιμοποιούμε και σε φυσικά μαλλιά ή με οποιαδήποτε υφή τρίχας έχουμε.

Περιέχει 6 εκχυλίσματα απο λουλούδια και φίλτρα προστασίας UV, το οποίο είναι σημαντικό, ειδικά για τη χώρα μας με τον ήλιο που έχουμε.

Η συσκευασία αναφέρει επίσης οτι δίνει στα μαλλιά αποτέλεσμα με ζωντανό χρώμα, απαλή υφή και λαμπερό φινίρισμα.

Το τοποθετούμε πριν το λούσιμο, για προστασία του χρώματος, αλλά και κατά το βούρτσισμα για απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη.

Μικροσκόπιο: L'oreal, Elvive, Extraordinary Oil!

 Στα δικά μου μαλλιά το χρησιμοποιούσα όταν ήταν νωπά, μετά το λούσιμο και πολλές φορές τα στέγνωνα με πιστολάκι μαλλιών. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που αναφέραμε παραπάνω, δηλαδή απαλή υφή και υπέροχη λάμψη, ενώ μου αρέσει πολύ και το άρωμα του, με το οποίο πολλές φορές μύριζαν και τα ρούχα μου, χωρίς να έχει πέσει πάνω τους έλαιο, αλλά ίσα-ίσα όσο ακουμπούσαν τα μαλλιά μου πάνω στις μπλούζες και τις ζακέτες μου.
Τέλος, σε αυτό το προϊόν μου αρέσει που έχει φίλτρο προστασίας UV και με τα εκχυλίσματα που περιέχει είναι ένα υπέροχο προϊόν για προστασία των μαλλιών. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα και η συσκευασία διαρκεί πολλούς μήνες.

 

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!


 CopyrightTzotzo’sWorld

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *