Προϊόντα Περιποίησης… Κοντά στο Τέλος!

Γεια σας,

τον Σεπτέμβρη σας είχα μιλήσει για μερικά προϊόντα που έχω βάλει σε λίστα για να τελειώσω μέχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό το άρθρο μπορείτε να το βρείτε πατώντας Προϊόντα περιποίησης…ως το τέλος!
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αν τα έχω χρησιμοποιήσει συχνά, αν όντος μου αρέσουν ή όχι και αν έχω καταφέρει να τελειώσω κάποιο.

Προϊόντα περιποίησης:Πρόσωπο!

1)Vichy, Idealia Life Serum. Το χρησιμοποίησα και χωρίς μακιγιάζ για να κάνει την επιδερμίδα μου πιο λαμπερή. Είναι ενυδατικός ορός για την δική μου επιδερμίδα, απαλός και ελαφρύς. Νιώθω οτι δεν με επηρεάζει είτε το τοποθετώ μόνο του είτε πριν απο το μακιγιάζ. Στη συσκευασία έχει μείνει μια μικρή ποσότητα, γιατί το χρησιμοποιώ καθημερινά.

 2)Estetica Donna, Face Cleaning Oil. Μετά απο συχνή χρήση δεν νιώθω οτι ταιριάζει πολύ καλά στην επιδερμίδα μου. Με βοήθησε αρκετά στην αφαίρεση του μακιγιάζ, αλλά όχι στον καθαρισμό. Αφαιρεί και το έντονο μακιγιάζ, αλλά κάθε φορά που το τοποθετώ θέλω να το αφαιρώ με σαπούνι και νερό. Στην καθημερινότητά μου, αυτό δεν μου αρέσει, γιατί θέλω ένα προϊόν να τα κάνει όλα. Αν και αυτό είναι λάθος στην περιποίηση, εμένα με βολεύει. Έχει μείνει αρκετή ποσότητα στη συσκευασία, αν και χρησιμοποιώ όσο χρειάζεται για το ντεμακιγιάζ.

Πορϊόντα περιποίησης:χείλη!

3)Nivea, Lip Butter, Vanilla & Macadamia. Αγαπημένο, καθημερινό lip balm! Απαλό στα χείλη, με καλή ενυδάτωση που διαρκεί. Στη συσκευασία έχει μείνει αρκετή ποσότητα, όσο συχνά και να το χρησιμοποιώ.

4)MaxFactor, Miracle Prep, Lip Scrub. Απο τα καλύτερα απολεπιστικά χειλιών. Αν το βρω ξανά θα το επιλέξω και ας είναι μεγάλη η τιμή για ένα τέτοιο προϊόν. Στη συσκευασία έχει μείνει μικρή ποσότητα και σίγουρα θα το τελειώσω σύντομα.

Προϊόντα περιποίησης: Μαλλιά!

5)Lorvenn, Silk, Repair & Shine Balm. Όσο καιρό το χρησιμοποιώ, δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου για αυτό το προϊόν. Συνεχίζει να μου κάνει τα μαλλιά βαριά και λιπαρά. Αν και απο αυτή την εταιρία, γενικά είμαι ευχαριστημένη, γιατί επιλέγω και τις βαφές για τα μαλλιά, το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε. Έχει μείνει αρκετή ποσότητα στη συσκευασία, γιατί αποφεύγω τη χρήση του.

6)Schwarzkopf, Palette, Hairspray, Δυνατό Κράτημα. Την λακ απο την εταιρία αυτή τη χρησιμοποίησα για τα θεματικά μακιγιάζ, που έπρεπε να κάνω και χτένισμα στα μαλλιά, για τα Blogs μου. Αν και αναφέρει οτι είναι για δυνατό κράτημα, στα δικά μου μαλλιά είναι αρκετά ήπια και απαλή. Στη συσκευασία έχει μείνει λίγη  ποσότητα για μερικά χτενίσματα ακόμα, οπότε θα τελειώσει σύντομα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!


 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *