Προϊόντα που τελείωσαν…

 Γεια σας, 

σε συνδυασμό με τα άρθρα Προϊόντα περιποίσης…κοντά στο τέλος και Προϊόντα μακιγιάζ…κοντά στο τέλος θα σας δείξω γενικά και τα προϊόντα που τελείωσα αρκετό καιρό πριν, αλλά και το 2021.


Θα ξεκινήσουμε με τα προϊόντα περιποίησης απο τα προηγούμενο άρθρο και στη συνέχεια με όλα τα υπόλοιπα.

Τα προϊόντα περιποίησης:

 

Estetica Donna, Maxfactor, Schwarzkopf.

 

1) Estetica Donna, Face Cleaning Oil. Για να το τελειώσω το χρησιμοποίησα σε έντονα μακιγιάζ που έκανα τις γιορτές. Είναι αρκετά καλό προϊόν, αλλά δεν ανήκει στα προϊόντα καθαρισμού που ταιριάζουν σε μένα και τα επιλέγω. Μετά απο κάθε χρήση τοποθετούσα και καθαριστικό σαπούνι. Για τα απλά μακιγιάζ και για καθημερινό καθαριστικό μου φάνηκε αρκετά δυνατό (βαρύ), ενώ για τα πιο έντονα ήταν αρκετά καλό. 7/10.

2) MaxFactor, Miracle Prep, Lip Scrub. Με μια φράση για περιγραφή…θα πω οτι το λατρεύω! Ίσως θα το ήθελα λίγο πιο έντονο για την απολέπιση, αλλά μου άρεσε πολύ η υφή του. 10/10

3) Schwarzkopf, Palette, Hairspray. Λακ για δυνατό κράτημα. Την χρησιμοποίησα αρκετά στα μαλλιά και στις φωτογραφίσεις για τα μακιγιάζ των γιορτών. Δεν μου αρέσουν γενικά τα προϊόντα για τα χτενίσματα και τα τοποθετώ σπάνια στα μαλλιά μου, οπότε θα αργήσω να πάρω λακ στις αγορές μου. Το θετικό είναι τι δεν άφηνε λευκά σημάδια στα μαλλιά και ήταν ήπιο το κράτημα και όχι δυνατό όπως αναφέρει. 8/10.

Givenchy, Nivea.

4)  Givenchy, 2 Clean To Be True. Ντεμακιγιάζ για απλό και αδιάβροχο μακιγιάζ και κατάλληλο και για τα μάτια. Το επέλεξα να το δοκιμάσω απο εκπτώσεις, αλλά σίγουρα δεν θα το επιλέξω ξανά. Δεν ταίριαξε καθόλου στην επιδερμίδα μου και ήταν ήπιο, άρα δεν αφαιρούσε το αδιάβροχο και έντονο μακιγιάζ, όπως κανονικά λέει. Αντίθετα, ένα πιο οικονομικό που χρησιμοποιώ συχνά κάνει ακριβώς αυτό που θέλω στο ντεμακιγιάζ, ενώ αυτό και για την τιμή του δεν θα το επιλέξω. 4/10.

5)Nivea, Creme Care, Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου. Πολλά προϊόντα της Nivea είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μου, αλλά αυτό όχι. Δεν ταίριαξε στην επιδερμίδα μου, αν και μου άρεσε η υφή του πάρα πολύ. Για απλό, καθημερινό καθαρισμό είναι υπέροχο προϊόν, αλλά δεν είναι τόσο καλό και έντονο για ντεμακιγιάζ. Επειδή, κάνω έντονα μακιγιάζ και συχνά βάφομαι όταν βγαίνω δεν ήταν αρκετά βολικό για αυτό το λόγο. 7/10.

Tesori D'Oriente, Bioten.

6) Tesori d’Oriente, Royal Oud Dello Yemen. Αν σας αρέσουν τα έντονα αρώματα και ψάχνετε κάτι οικονομικό, αλλά καλό και έντονο για κάθε μέρα είναι μια καλή επιλογή. Στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είναι πραγματικά πολύ δυνατό και έντονο. σε σημείο που μύριζαν τα ρούχα μου και ο χώρος μου για τουλάχιστον τρεις μέρες. Μετά απο λίγο καιρό όμως άρχισε να με ενοχλεί και το τοποθετούσα σπάνια. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα αρώματα και προϊόντα απο αυτή την εταιρία. 7/10.

Τέλος, 7) Bioten, Cellufight, Anti-Cellulite Drainage Gel. Το προϊόν αυτό είναι τζελ, που βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Το χρησιμοποιώ συχνά το καλοκαίρι και λιγότερο το χειμώνα και το έχω πάρει αρκετές φορές με τις αγορές μου. Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου προϊόντα για το πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, αλλά το βρίσκω εύκολα σε καταστήματα. Στην αρχή είναι δροσερό και μετά με το μασάζ αρχίζει να καίει λίγο, χωρίς να δημιουργεί ενόχληση ή βλάβες. Σίγουρα τέτοια προϊόντα απλά μας βοηθούν αφού κάνουμε σωστή διατροφή και άσκηση. 8/10

Στη συνέχεια τα προϊόντα μακιγιάζ που θα δούμε είναι αρχικά απο το άρθρο και μετά τα υπόλοιπα.

Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι: 

L'oreal!

1) L’Oreal, Glow Drops, Highlighting Fluid. Δεν το τελείωσα ακριβώς, αλλά το χρησιμοποίησα όλο για να φτιάξω ένα βαζάκι σε συνδυασμό με foundation. Επειδή χρειάστηκε να ταξιδέψω σκέφτηκα οτι δεν θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου πολλά προϊόντα, οπότε πήρα ένα δείγμα απο foundation και το έβαλα σε ένα βαζάκι μαζί με αυτό το προϊόν. Με αυτό τον τρόπο το χρησιμοποίησα πιο εύκολα και μου έχει μείνει μια μικρή ποσότητα για επόμενα μακιγιάζ. 6/10.

Korres, Elixir.

2) Korres, Blush, 45 Coral. Το συγκεκριμένο προϊόν το έχω τελειώσει αρκετό καιρό πριν και είδα οτι δεν κυκλοφορεί πια. Το μόνο που θα σας πω είναι οτι έχει φοβερό χρώμα και ταιριάζει σε όλα τα μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε. Θα ήθελα να βρω μια τέτοια απόχρωση ξανά και σίγουρα θα δοκιμάσω και αλλά απο αυτή την εταιρία. 10/10.

3) Elixir, Contour Effects, 837. Απο τις καλύτερες παλέτες που έχω δοκιμάσει! Την χρησιμοποιούσα σε καθημερινά μακιγιάζ και σε ταξίδια. Έχει μια θερμή και μια ψυχρή απόχρωση, αλλά και πούδρα για φωτεινότητα και ταίριαξε πολύ καλά στον τόνο της επιδερμίδας μου. Την χρησιμοποιούσα χειμώνα και καλοκαίρι, αλλά την τοποθετούσα και στο μακιγιάζ των ματιών. 10/10.
MaxFactor!

4) MaxFactor, Creme Puff, Pressed, Powder, 05 Translucent. Βασικό προϊόν στην συλλογή μου με τα καλλυντικά. Την επιλέγω συνέχεια στις αγορές μου και την τοποθετώ στα καθημερινά μακιγιάζ. Είναι αγαπημένη πούδρα και το χειμώνα και το καλοκαίρι. Σας την προτείνω! 10/10.

MaxFactor Mascara!

5) MaxFactor, Lash Crown, Black/Brown. Δεν είναι απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα και με ενοχλούσε αρκετά το βουρτσάκι της. Αν την τοποθετούσα μόνη της δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα, γιατί ήταν αρκετά φυσικό και ήπιο. Σε συνδυασμό με άλλη μάσκαρα είχα το αποτέλεσμα που ήθελα. Σας προτείνω σίγουρα άλλες μάσκαρα απο αυτή την εταιρία! 4/10.

6) MaxFactor, Dark Magic, Black. Είναι η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα σε συνδυασμό με την Lash Crown. Είναι και αυτή μια ήπια μάσκαρα και δεν μου φάνηκε βολικό το βουρτσάκι της, οπότε για το αποτέλεσμα που ήθελα στο μακιγιάζ μου την χρησιμοποίησα μαζί με την Lash Crown. 4/10.
MaxFactor Old!

Τέλος, 7) Θα σας δείξω δυο προϊόντα απο την MaxFactor, τα οποία έχουν αποσυρθεί απο τη βασική τους σειρά, αλλά εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ. Βέβαια το ένα  απο αυτά κυκλοφορεί με νέα συσκευασία, αλλά δεν θα το επιλέξω, γιατί μου αρέσει περισσότερο η Creme Puff πούδρα. Το ένα προϊόν είναι το Ageless Elixir Miracle, Foundation, Ligth Ivory 40, το οποίο θα ήθελα να το φέρουν ξανά. Πραγματικά το λάτρεψα και ήταν τόσο απαλό με την επιδερμίδα μου, αλλά ταυτόχρονα και σταθερό, αφού το χρησιμοποιούσα χειμώνα και καλοκαίρι. 10/10. Και το δεύτερο προϊόν είναι το Facefinity Compact Foundation, 003 Natural. Μια πούδρα για πιο μεγάλη κάλυψη, την οποία μπορείτε να βάλετε και μόνη της. Στα δικά μου μακιγιάζ την χρησιμοποιούσα μαζί με foundation ή/και primer και είναι το προϊόν που δεν θα επιλέξω ξανά και ας έχει βγει με νέα συσκευασία. 8/10.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα με μακιγιάζ.  

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *