Δειγματάκια… την Άνοιξη!

 Γεια σας,

στο Tzotzo’s World για ακόμα μια φορά θα δούμε τα δείγματα που δοκίμασα για την Άνοιξη. Για να δείτε το προηγούμενο άρθρο πατήστε Δειγματάκια… !

Είναι δυο προϊόντα μακιγιάζ και δυο αρώματα.

Mini test product makeup Pupa!

Αρχικά, το δείγμα που έχουμε απο την μάσκαρα της Pupa, είναι απο τη μάσκαρα Vamp! Extreme που χρησιμοποιώ στα μακιγιάζ που δημιουργώ για το blog, αλλά και αυτή που τοποθετώ καθημερινά στις βλεφαρίδες. Είναι απο τις αγαπημένες μου μάσκαρα και μου αρέσει πολύ το βουρτσάκι της. Την τοποθετώ μόνη της ή μαζί με κάποια άλλη για πιο έντονο αποτέλεσμα. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και αρκετά καλή διάρκεια, για πολλές ώρες χωρίς να αφήνει μουντζούρες. Επιπλέον, την αφαιρώ με ντεμακιγιάζ, γιατί αλλιώς φεύγει δύσκολα. Σας την προτείνω, αν σας βολεύουν τα βουρτσάκια απο σιλικόνη ή έχετε μικρές βλεφαρίδες, που χρειάζονται ήρεμες κινήσεις για την τοποθέτηση της μάσκαρα.

Mini test makeup product Smashbox

Το επόμενο δείγμα που δοκίμασα είναι απο τη Smashbox και το foundation, Studio Skin, Full Coverage, στην απόχρωση 2.1. Είναι ένα προϊόν που δεν ταίριαξε καθόλου στην επιδερμίδα μου και γενικά τα μακιγιάζ που επιλέγω να κάνω. Μου φάνηκε αρκετά “έντονο” και “βαρύ”, αφού κάθε φορά που το τοποθετούσα στο μακιγιάζ μου έβγαζε προς τα έξω και την παραμικρή ατέλεια που είχα, όπως τόνιζε τους πόρους στη μύτη κ.α. Ενώ αναφέρει οτι είναι για μεγάλη κάλυψη, δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα του. Το δοκίμασα και μόνο του, αλλά και με primer και πάλι δεν κάλυψε τις ανάγκες μου στο μακιγιάζ. Αν το έχετε και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε κάντε τοποθέτηση με μικρή ποσότητα και πινέλο. 

Για το τέλος σας άφησα, τα δυο δείγματα απο αρώματα που χρησιμοποίησα.


Mini test Jean Paul Gaultier

Το ένα είναι απο την εταιρία Jean Paul Gaultier, το “La Belle. Είναι ένα αρκετά δυνατό και έντονο άρωμα, υπέροχο για το χειμώνα με πολύ καλή διάρκεια, για μένα που δυσκολεύομαι με τα αρώματα και την αντοχή τους. Όταν το χρησιμοποιούσα μύριζαν τα ρούχα μου για μέρες και ο χώρος στον οποίον ήμουν και το τοποθετούσα.  Είναι ένα άρωμα με βανίλια, αχλάδι και βετιβέρ, γλυκό και ξινό που αφήνει ένα απαλό τόνο γλυκού όσο μειώνεται η ένταση του. Σας το προτείνω και σίγουρα θα είναι το επόμενο άρωμα που θα επιλέξω να προσθέσω στη συλλογή μου.

Mini test product Dior

Το δεύτερο άρωμα είναι απο την εταιρία Dior, το Joy. Κάθε φορά που το τοποθετώ μου θυμίζει τα παλιά, κλασικά, έντονα αρώματα. Αυτό για μένα είναι θετικό γιατί με αυτό τον τρόπο βλέπω και την αντοχή του, όπως τα παλιά αρώματα, που σε σχέση με τα νέα που κυκλοφορούν είναι πιο καλά και δυνατά. Αρχικά βγάζει κάτι κομψό και “βαρύ”, αλλά όσο μειώνεται η ένταση του, αφήνει στην επιδερμίδα και τα ρούχα μας κάτι γλυκό και παιχνιδιάρικο, κάτι διασκεδαστικό, όπως είναι και το όνομά του. Έχει ξύσμα απο περγαμόντο και μανταρίνι, τριαντάφυλλο και γιασεμί. Δεν είναι απο τα αγαπημένα μου αρώματα, πέρα απο όλα τα θετικά που σας είπα, γιατί ξέχασα να το χρησιμοποιήσω και δεν μου έμεινε σαν ανάμνηση.

 Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα. 

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. 

Γεια σας!

 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *