Top 3 Parfumes!

Γεια σας,

στο Tzotzo’s World θα δούμε ένα διαφορετικό άρθρο αυτή τη φορά.

Θα σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου αρώματα, αυτά που φοράω απο το πρωί μέχρι το βράδυ και όλες τις εποχές του χρόνου.

Επειδή δυσκολεύομαι με την αντοχή των αρωμάτων στο δέρμα μου και στα ρούχα μου, συνήθως επιλέγω έντονα και δυνατά αρώματα, για όλο το χρόνο. Αρκετές φορές τα πιο απαλά καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα δεν κάθονται καθόλου καλά σε μένα, οπότε και διαλέγω ένα άρωμα να καλύψει όλες τις εποχές.

Κάθε άρωμα που επιλέγω το συνδυάζω με αναμνήσεις. Μια έντονη μυρωδιά ή κάτι που θα δω ή γενικά κάτι που έχει να κάνει με τις αισθήσεις μας, μου δημιουργεί αναμνήσεις, έτσι συμβαίνει και με ένα άρωμα. Αν και απο την πρώτη στιγμή που βγήκε, επιλέγω πάντα ένα (και μοναδικό!).

Top 3! My Burberry Black!

 

Αυτό το άρωμα είναι το My Burberry Black. Είναι το πρώτο αγαπημένο και αυτό που επιλέγω πιο συχνά. Αν και έμαθα (απο λάθος) οτι καταργείτε, τελικά αυτό δεν ισχύει. Είναι έντονο και δυνατό άρωμα, το οποίο όταν το τοποθετώ, μυρίζει και ο χώρος που είμαι για πολλές μέρες. Αν και το παρουσιάζουν ως λουλουδένιο άρωμα, σε μένα μυρίζει ανατολίτικο. Έχει νότες κορυφής απο γιασεμί, νότες καρδιάς απο ροδάκινο και τριαντάφυλλο και νότες βάσης απο κεχριμπάρι και πατσουλί. Το έχω συνδέσει με σημαντικές και ιδιαίτερες αναμνήσεις για μένα, απο τότε που το πήρα και για αυτό το λόγο σταμάτησα να το τοποθετώ για λίγο χρονικό διάστημα.
 

Top 3! Dior, Hypnotic Poison!
 
 Το επόμενο άρωμα που μου αρέσει είναι απο τον οίκο Dior, το Hypnotic Poison. Είναι απο τα παλιά, κλασικά αρώματα. Έντονο και δυνατό, με μεγάλη διάρκεια. Αν και το παρουσιάζουν ως λουλουδένιο άρωμα, σε μένα βγάζει κάτι γλυκό και ανατολίτικο. Αποτελείται απο πικραμύγδαλο, αγριοκύμινο, αραβικό γιασεμί, γιακαράντα, βανίλια και μόσχο. Σύντομα θα το επιλέξω ξανά, για το φθινόπωρο και το χειμώνα.
 

Top 3! Gucci, Bloom!
 
 Τέλος, για μια φορά επέλεξα ένα άρωμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το άρωμα αυτό είναι το Gucci Bloom. Είναι σίγουρα ένα λουλουδένιο άρωμα, αρκετά απαλό, με μέτρια διάρκεια. Η νότα κορυφής είναι το γιασεμί, η νότα καρδιάς είναι απο τουμπαρόζα και η νότα βάσης είναι απο αγιόκλημα. Το επέλεξα και το έβαλα και στα αγαπημένα γιατί έχει μέσα γιασεμί, που είναι απο τις μυρωδιές που επιλέγω και δεν με ενοχλούν.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!
 
 

 CopyrightTzotzo’sWorld

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *