Στο “μικροσκόπιο” με Ροδόνερο!

Γεια σας!

Ένα ακόμα άρθρο “μικροσκόπιο” είναι εδώ και αυτή τη φορά θα σας μιλήσω για το μυστικό στην περιποίηση του προσώπου μου.

Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να βρίσκω διαφορετικές επιλογές για τον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου μου και συνήθως αυτές οι επιλογές είναι απο τρόφιμα και ροφήματα που όλοι έχουμε σπίτι μας. Με αυτό εννοώ, χαμομήλι για ήπιο καθαρισμό στα μάτια, σακουλάκια τσαγιού και βαλεριάνας για τα κουρασμένα μάτια, αλόη για μαλλιά, πρόσωπο και σώμα, έλαιο απο καρύδα για ντεμακιγιάζ και πολλά άλλα. Επίσης ένα ακόμα είναι το ροδόνερο…και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Το ροδόνερο το χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια ως τονωτική λοσιόν μετά τον καθαρισμό.

Άρθρο "μικροσκόπιο" με ροδόνερο!
Μια τονωτική λοσιόν βοηθάει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μας, απομακρύνει υπολείμματα μακιγιάζ, αναζωογονεί την επιδερμίδα και τέλος βοηθά στο να κλείσουν οι πόροι για να μην υπάρχουν μολύνσεις. Μερικοί υποστηρίζουν πως είναι ένα παλιό προϊόν, το οποίο έχει εξελιχθεί σε άλλες φόρμουλες και υφές και δεν το χρησιμοποιούν πια. Στην δική μου περιποίηση μια απλή λοσιόν με βοηθά αρκετά για καλύτερο αποτέλεσμα στον καθαρισμό.
Επίσης, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

 Το ροδόνερο λοιπόν κάνει όλα τα παραπάνω συν οτι η ενυδάτωση που δίνει στην επιδερμίδα είναι πιο έντονη. Επιπλέον, έχει υπέροχο άρωμα, που δεν μας ενοχλεί και αν σας ταιριάζει (στα πλαίσια αρωματοθεραπείας), μπορεί να σας χαλαρώνει. Το χρησιμοποιούμε με ένα βαμβάκι και ταμποναριστές κινήσεις, όπως και την κλασική λοσιόν.

Το συγκεκριμένο ροδόνερο το έχω βρει σε κατάστημα καλλυντικών, αλλά και σε σούπερ μάρκετ και αναφέρει πως εκτός απο τα τρόφιμα, τα γλυκίσματα είναι κατάλληλο και για καλλυντική χρήση, που είναι ακριβώς αυτό που σας αναφέρω.

Τέλος, μπορείτε να το βάλετε σε κάποιες συνταγές για περιποίηση, ίσα ίσα μερικές σταγόνες, για να υπάρχει το άρωμά του. Για παράδειγμα μαζί με γιαούρτι για ενυδάτωση ή μαζί με αλόη για ανακούφιση και χαλάρωση.


Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

?Καλό καλοκαίρι!?

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *