Birthday Beauty Haul!

Γεια σας!

Πρόσφατα είχα τα γενέθλιά μου και όταν με ρώτησαν φίλοι και γνωστοί τι θέλω για δώρο τους ζήτησα μερικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που μου έλειπαν. Ξέρουν οτι το μακιγιάζ είναι η δουλειά μου, αλλά και το χόμπι μου και έτσι δεν μου είπαν όχι για τις επιλογές μου.

MaxFactor Colour Elixir Cushion
MaxFactor Colour Elixir Cushion

Επέλεξα λοιπόν, απο την MaxFactor, δυο Colour Elixir Cushion. στις αποχρώσεις 020 Splendor Chic και 025  Shine in Glam. Απο την εταιρία αυτή θα μπορούσα να επιλέξω κυριολεκτικά τα πάντα, αλλά απο τη συλλογή μου μου έλειπαν lip gloss και για αυτό επέλεξα αυτά τα δυο προϊόντα. Τα είχα δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν, οπότε γνώριζα ήδη την αντοχή τους, την λάμψη τους και την απόδοσή τους.

L'Oreal and Maybelline
L’Oreal and Maybelline

Το επόμενο προϊόν  μακιγιάζ είναι απο τη L’oreal. Μου τελείωσε η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα και έτσι επέλεξα μια μάσκαρα απο αυτή την εταιρία. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ξανά μάσκαρα, αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα και μετά απο συζήτηση με μια συνάδελφο μου μου πρότεινε την Lash Paradise, Intense Black. Οπότε την επέλεξα για να τη δοκιμάσω. Έχει τρίχινο βουρτσάκι και έντονο μαύρο χρώμα…και σύντομα θα την δούμε σε μακιγιάζ.

Το τελευταίο προϊόν μακιγιάζ που επέλεξα είναι απο την εταιρία Maybelline, απο τη σειρά Super Stay, Matte Ink, στην απόχρωση 155, Savant. Το συγκεκριμένο κραγιόν είναι η πρώτη φορά που το επιλέγω, για να το δοκιμάσω, γιατί το είχα δει σε μια φίλη μου η οποία έλεγε πολύ καλά σχόλια για αυτή τη σειρά κραγιόν. Θα το δούμε σύντομα σε μακιγιάζ και αυτό το προϊόν.

SkinCare Haul
SkinCare Haul

Τέλος, διάλεξα για δώρο μερικά προϊόντα περιποίησης. Διάλεξα απο την Nivea, το ντεμακιγιάζ ματιών, δύο φάσεων, τις αγαπημένες μου μάσκες απο την Garnier, SkinActive, Moisture Bomb, Sheet Mask και για να δοκιμάσω επέλεξα και δυο μάσκες απο την Bioten, Hyaluronic Tissue Mask.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *