Rimmel, Nail Care, Stronger Nail!

Γεια σας!

Στο άρθρο αυτό θα σας μιλήσω για ένα προϊόν…θαύμα!

Είναι απο τα πιο σημαντικά προϊόντα περιποίησης για μένα, αφού έχω πρόβλημα ονυχοφαγίας. Όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο, αλλά και το πρόβλημα θα σας γράψω την εμπειρία μου και τη γνώμη μου για ένα προϊόν περιποίησης για τα νύχια. Αυτό είναι απο την εταιρία Rimmel, Nail Care, Stronger Nail. Είναι το σκληρυντικό νυχιών, χωρίς χρώμα, αλλά με λάμψη, για να μπορούμε να το τοποθετούμε και μόνο του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ως βάση κάτω απο άλλο βερνίκι ή ως θεραπεία, όπως το τοποθετώ συνήθως.

Rimmel, Nail Care, Stronger Nail.

Βάζω μια στρώση στο κάθε νύχι, το αφήνω να στεγνώσει και το κρατάω για τρεις με τέσσερις μέρες, μετά το σβήνω και ξανακάνω τη διαδικασία αυτή. Μετά απο αυτές τις μέρες, ίσως και μερικές παραπάνω, τα νύχια μου μεγαλώνουν, αποκτούν ομοιόμορφη υφή και γίνονται πιο σκληρά, χωρίς να σπάνε ή να έχουν προβλήματα. Συνήθως χρησιμοποιώ την θεραπεία αυτή πριν πάω να φτιάξω τα νύχια μου σε κάποιο κέντρο περιποίησης, ώστε να τα προετοιμάσω για την διαδικασία και μετά απο καιρό αφού κάνω αφαίρεση, ώστε να επανέλθουν.

Η Rimmel, μας αναφέρει για αυτό το προϊόν οτι προστατεύει απο το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα. Αποτελείτε απο βιταμίνη Ε, ασβέστιο και κερατίνη, ενώ στεγνώνει γρήγορα και αφήνει μια όμορφη λάμψη στα νύχια. Σε συνδυασμό με κάποιο βερνίκι της εταιρίας έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα, αλλά ως βάση και με άλλα είναι εξίσου αρκετά καλό και σταθερό. Επίσης, για την τιμή του είναι ένα μοναδικό προϊόν με απίστευτο αποτέλεσμα και πολύ καλή ποιότητα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *