Review Skincare Accessories!

Γεια σας!

Μετά απο μερικές δοκιμές σε κάποια αξεσουάρ που βοηθάνε στην περιποίηση προσώπου, στο άρθρο αυτό θα σας μιλήσω, για αυτά και αν είναι όντως χρήσιμα.

Σε παλαιότερο άρθρο σας είχα πει πόσο ενθουσιασμένη ήμουν που τα παρέλαβα και μπορείτε να το βρείτε με τον τίτλο Mini Ebay Haul .

Αρχικά το ρολό απο ημιπολύτιμο λίθο είναι το αγαπημένο μου. Το έχω βάλει μόνιμα στο ψυγείο και το χρησιμοποιώ κατευθείαν απο κει, με το προϊόν που θέλω να τοποθετήσω ή και μόνο του για μασάζ μετά απο μια κουραστική μέρα. Είναι ανακουφιστικό, κάνει αρκετά καλή δουλειά με το μασάζ και τα προϊόντα, αν και δεν το χρησιμοποιώ στο σημείο που το πρόσωπο μου έχει ευρυαγγείες. Ειδικά στο λαιμό η χρήση του και το αποτέλεσμα του μου αρέσει πάρα πολύ. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ.

Τα επόμενα αντικείμενα που χρησιμοποίησα στην περιποίηση, αλλά και στο μακιγιάζ είναι οι σπάτουλες απο σιλικόνη. Την καθεμιά απο αυτές μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όπως σας βολεύει και με οποιοδήποτε προϊόν θέλετε. Δεν τις χρησιμοποιώ όλες, γιατί τελικά δεν με βολεύουν στην εφαρμογή προϊόντων. Οι δυο που χρησιμοποιώ ακόμα είναι η μια μεγάλη μαζί με τις μάσκες προσώπου, η οποία βοηθάει πάρα πολύ ώστε να μην χάνω προϊόν και να το τοποθετώ σωστά στο πρόσωπο. Η δεύτερη που χρησιμοποιώ είναι μια ενδιάμεση, με την οποία τοποθετώ κρέμα ματιών και concealer. Λόγο του μεγέθους της μπαίνει άνετα στην μικρή περιοχή των ματιών και βοηθάει ώστε να παίρνουμε τη σωστή ποσότητα και να μην χάνουμε προϊόν. Σύντομα θα δοκιμάσω και άλλη μια, την πιο μικρή, για να κάνω σχέδια με κρεμώδη προϊόντα, για ένα μακιγιάζ και να δούμε αν όντως βοηθάει και αυτή στην χρήση των προϊόντων.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

(Halloween loading….)

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *