Hair Shopping Haul!

Γεια σας!

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζουμε νύχια και μαλλιά, σκεφτόμαστε τι μακιγιάζ θα κάνουμε και τι ρούχα μας ταιριάζουν και θα φορέσουμε αυτές τις μέρες.

Για την δική μου προετοιμασία επέλεξα μερικά προϊόντα για τα μαλλιά. Σίγουρα επέλεξα τις βαφές που χρησιμοποιώ συνέχεια, το αγαπημένο μου σαμπουάν, ένα καινούργιο σαμπουάν, ένα έλαιο  που χρησιμοποιούσα παλιά και ένα καινούργιο που το επέλεξα να το δοκιμάσω.

Lorvenn, Beauty Color Professional.

Οι βαφές μου είναι απο την εταιρία Lorvenn. Στην αρχή επέλεξα ένα έντονο ψυχρό κόκκινο. Έβαφα τα μαλλιά μου κάθε τρεις με τέσσερις  μήνες και το χρώμα ήταν αρκετά σταθερό και έντονο. Δεν τα πρόσεχα πολύ, αλλά απο μόνες τους οι βαφές είναι αρκετά καλές. Αν και έχουν οργανικό λάδι ελιάς και συνήθως έχω αλλεργία σε αυτό, δεν με έχει ενοχλήσει όσες φορές και να έχω βάψει τα μαλλιά μου. Είναι πάντα λαμπερά και μαλακά. Αυτή τη φορά άφησα τα μαλλιά μου χωρίς βαφή για να φύγει το χρώμα και να επιστρέψω στο δικό μου, το καστανό. Επέλεξα ένα 7αρι, ξανθό, το οποίο στη δική μου βάση βγαίνει καστανό ανοιχτό. Απο την ίδια εταιρία χρησιμοποιώ και το οξειδωτικό γαλάκτωμα με χαμομήλι και βιταμίνη Β5.

L’oreal, Elvive.

Το επόμενο προϊόν για τα μαλλιά που χρησιμοποιώ είναι το σαμπουάν απο την εταιρία L’oreal, το Elvive, Color Vive, κατάλληλο σαμπουάν για προστασία χρώματος. Αρχικά μου αρέσει το άρωμα του, το οποίο δεν είναι έντονο. Κάθε φορά χρησιμοποιώ μικρή ποσότητα, η οποία καθαρίζει αρκετά καλά τα μαλλιά, ενώ βοηθάει και το χρώμα να είναι σταθερό. Επίσης είναι ήπιο και τα μαλλιά παραμένουν μαλακά και λαμπερά. Απο την ίδια εταιρία χρησιμοποιώ το Extraordinary Oil. Αποτελείται απο εκχυλίσματα 6 λουλουδιών, τα οποία κάνουν το προϊόν να μυρίζει υπέροχα και βοηθά τα μαλλιά να είναι μαλακά και λαμπερά. Επίσης προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, ώστε το χρώμα να παραμένει σταθερό. Το λατρεύω!

Fresh Line, Colored Hair.

Τέλος, αυτή τη φορά αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στα βαμμένα μαλλιά μου. Σε μια επίσκεψη σε κατάστημα Fresh Line επέλεξα να δοκιμάσω το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και προστασία χρώματος με εκχύλισμα πορφύρας, κινόα, λάδι Αβησσυνίας και φραγκοσυκιάς. Για αρχή μου αρέσει πολύ η συσκευασία του, η οποία είναι σε σωληνάριο. Σύντομα θα το χρησιμοποιήσω. Απο την ίδια σειρά με τα βαμμένα μαλλιά επέλεξα και το ξηρό λάδι, χωρίς ξέβγαλμα. Αποτελείται απο εκχύλισμα πορφύρας, λάδι καμέλιας, λάδι Αβησσυνίας και φραγκοσυκιάς. Το συγκεκριμένο προϊόν το επέλεξα γιατί εκτός απο προστασία στο χρώμα και λάμψη προσφέρει και θερμοπροστασία, αν χρειαστεί να στεγνώσω τα μαλλιά μου με πιστολάκι. Τέλος, μου άρεσε πάρα πολύ το άρωμα του…μυρίζει σαν καραμέλα…σαν ζαχαρωτό. Θα το δοκιμάσω και αυτό σύντομα.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

 

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *