Bepanthol Cream!

Γεια σας!

Ένα άρθρο “μικροσκόπιο” με ένα ιδιαίτερο προϊόν, που χρειάστηκε να επιλέξω και να χρησιμοποιήσω αυτούς τους μήνες, είναι το παρακάτω κείμενο… Ελάτε να σας μιλήσω για μια αγαπημένη μου κρέμα περιποίησης.

Θα σας γράψω για μια κρέμα που τη βρίσκετε συνήθως σε φαρμακεία ή στο τμήμα με τα φαρμακευτικά προϊόντα των καταστημάτων ομορφιάς.

Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή, αλλά αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα ήταν απαραίτητο να μιλήσετε με το γιατρό σας αν είναι σωστό να τη χρησιμοποιήσετε.

Αυτή η κρέμα είναι η Bepanthol!

Bepanthol Cream! Skincare.

Είναι μια αναπλαστική κρέμα, που ενυδατώνει, προστατεύει και επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος, όπως αναφέρει και στη συσκευασία της. Βοηθά το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα, να μην δημιουργεί το αίσθημα “τραβήγματος” και να μην τσούζει, αφού αποτελείται απο 5% προβιταμίνη Β5. Φροντίζει να μην σκάει το δέρμα απο το κρύο και βοηθά την επιδερμίδα να επανέλθει μετά απο τατουάζ ή αποτρίχωση ή άλλη θεραπεία ή επέμβαση.

Έχει ελαφριά και δροσερή υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα και δεν έχει κάποιο άρωμα ή χρωστικές.

Την κρέμα αυτή την επέλεξα μετά την εφαρμογή τατουάζ που έκανα, και μαζί με τον σωστό καθαρισμό της περιοχής βοήθησε στην γρήγορη επούλωση του δέρματος σε αυτό το σημείο. Δεν έτσουζε και έκανε το δέρμα να είναι απαλό και ενυδατωμένο. Μετά την χρήση στο τατουάζ, τοποθέτησα την κρέμα στην σκασμένη περιοχή κάτω απο τη μύτη και στα χείλη, μετά απο ίωση. Βοήθησε αρκετά την περιοχή και όντως παρατήρησα οτι το ερεθισμένο δέρμα έγινε καλά πιο γρήγορα απο άλλες φορές.

Τέλος, περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο τατουάζ μου και σίγουρα θα την χρησιμοποιήσω και εκεί για γρήγορη ανάπλαση της περιοχής. Αν θέλετε μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά προϊόντα για το πρόσωπο, αλλά και να δοκιμάσετε τη νέα σειρά της Bepanthol, η οποία είναι αποκλειστικά για τατουάζ.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας! Γεια σας!

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *