Shein Βλεφαρίδες!

Γεια σας!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδα πολλά βίντεο και φωτογραφίες με τις βλεφαρίδες απο το γνωστό πλέον κατάστημα, Shein.

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες του μακιγιάζ αναφέρουν καλά και άσχημα λόγια για την ποιότητα των ψεύτικων βλεφαρίδων και για αυτό το λόγο αποφάσισα να παραγγείλω και να δοκιμάσω και εγώ, για να σας πω την γνώμη μου.

Αρχικά έβαλα στην παραγγελία μου δυο κόλλες για βλεφαρίδες. Δεν με προβληματίζει η προέλευση τους, γιατί αυτές τις κόλλες της έχω βρει και σε Ελληνικά καταστήματα και είναι αρκετά καλές και σταθερές για την τιμή και την ποιότητα τους. Αυτές τις κόλλες εκτός απο τις ψεύτικες βλεφαρίδες τις χρησιμοποιώ και για τα στρας, αλλά και για κάποια εφέ στο μακιγιάζ. Το θετικό είναι οτι η μια κόλλα είναι σε μαύρο, για να δείχνει πιο όμορφο το αποτέλεσμα με το eyeliner, αλλά και σε διάφανο για να μπορώ πιο εύκολα να την χρησιμοποιώ για όλα τα υπόλοιπα.

Οι βλεφαρίδες που πήρα έχουν ίσια άκρη και αυτό βοηθά να φαίνονται ομοιόμορφα όταν τις τοποθετούμε μαζί με τις δικές μας και να είναι και πιο καλό το eyeliner, χωρίς κενά.

Θα συνεχίσω αυτό το άρθρο γράφοντας για τις βλεφαρίδες που δεν ήταν και τόσο καλές και παρακάτω με αυτές που μου άρεσαν.

Η συσκευασία με τα 10 σετ δεν ήταν και τόσο καλές όσο οι υπόλοιπες. Αρχικά, αυτό το σχήμα και το μέγεθος στις ψεύτικες βλεφαρίδες δίνει αρκετό όγκο και μήκος, αλλά όχι αρκετά έντονο αποτέλεσμα. Οι συγκεκριμένες όμως μου φαίνονται σκληρές και πλαστικές, χωρίς να έχουν ελαστικότητα. Σκέφτομαι πως θα τις χρησιμοποιήσω μόνο για εξάσκηση, γιατί έχω και αρκετό καιρό να τοποθετήσω βλεφαρίδες. Για κάποιον που ξεκινά τώρα και θέλει να κάνει εξάσκηση είναι μια καλή επιλογή και αρκετά οικονομικές.

Οι επόμενες ψεύτικες βλεφαρίδες μου άρεσαν αρκετά, για την ποιότητα και την τιμή τους. Οι μισές βλεφαρίδες μου αρέσουν λίγο περισσότερο για το εφέ που δίνουν στο μακιγιάζ των ματιών. Αυτές που επέλεξα απο το Shein, δίνουν περισσότερο όγκο και λιγότερο μήκος.  Είναι αρκετά απαλές και σε καλό μέγεθος. Ανυπομονώ να τις χρησιμοποιήσω.

Τέλος, οι δυο συσκευασίες με τα σετ των 5 και τα σετ των 20, μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Είναι και οι δυο για όγκο και λιγότερο μήκος και τις επέλεξα για απλά μακιγιάζ, χωρίς να κουράζουν και να κλείνουν το βλέμμα. Είναι αρκετά μαλακές και θα ταιριάζουν πολύ καλά με τις δικές μας βλεφαρίδες. Σίγουρα θα μπορώ να τις κόψω αν χρειαστώ μικρότερο μέγεθος. Ανυπομονώ να τις δοκιμάσω.

Το Shein τελικά έχει μερικές καλές επιλογές και θα σας πρότεινα να έχετε ένα καλό σετ με βλεφαρίδες στο επαγγελματικό βαλιτσάκι σας, χωρίς να είναι αυτές η πρώτη σας επιλογή, αλλά για ώρα ανάγκης. Και σίγουρα είναι καλές για εξάσκηση ή για εφέ και πιο σύνθετα μακιγιάζ.

Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα…

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Halloween loading….

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *