BioSelect, Naturals, Hair and Body Mist.

Γεια σας!

Αν ψάχνετε ένα έντονο και με καλή διάρκεια mist στο άρθρο αυτό θα δείτε μια καλή πρόταση.

Πολλοί άνθρωποι δεν φοράνε άρωμα, αλλά mist, τα οποία συνήθως είναι πιο ήπια και λίγες φορές έχουν καλή διάρκεια. Το συγκεκριμένο που έχω δοκιμάσει είναι απο την εταιρία Bioselect, το  Orient Spell, ελαφρύ άρωμα για τα μαλλιά και το σώμα.

Όπως αναφέρει στη συσκευασία του περιέχει έλαιο απο περγαμόντο, εκχύλισμα απο βιολογικό ροζ πιπέρι και εκχύλισμα απο κεχριμπάρι. Εκτός απο το ωραίο άρωμα, αναζωογονεί και φροντίζει την επιδερμίδα.

Στις οδηγίες χρήση διάβασα πως πρέπει να το ανανεώνω κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά στην δική μου επιδερμίδα είχε αρκετά καλή αντοχή και όταν το φορούσα με ρωτούσαν συχνά τι έχω βάλει και αντέχει τόσο πολύ. Το εντυπωσιακό σε αυτό το προϊόν είναι πως ανήκει στα βιολογικά καλλυντικά, τα οποία συνήθως είναι πιο ήπια, ενώ αυτό είναι τόσο δυνατό και έντονο.

Το άρωμα του μου ταιριάζει και μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί είναι έντονο. Αν δεν σας αρέσουν τέτοιες μυρωδιές σας προτείνω σίγουρα να δοκιμάσετε κάτι άλλο απο αυτή την εταιρία, γιατί τα προϊόντα της εκτός των θετικών των βιολογικών καλλυντικών είναι και cruelty free και vegan.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *