Glowbox Απριλίου!

Γεια σας!Σήμερα θα σας μιλήσω για το συνδρομητικό κουτάκι του Απριλίου.Μπορεί να μου άρεσε αρκετά,αλλά απογοητεύτηκα όταν το άνοιξα και δεν είδα μέσα την κρέμα της Apivita και στη θέση αυτής είδα ένα lip pen της Avon.Περίμενα να την βρω μέσα και να την δοκιμάσω,γιατί ήθελα να την αγοράσω σε κανονική συσκευασία.Ας δούμε τι είχε μέσα το κουτάκι μου.
Αυτό είναι το καλλυντικό που βρήκα μέσα ,αντί για την κρέμα της Apivita.Είναι σε χρώμα πορτοκαλί με ιριδισμούς.Μου αρέσει για αυτή την εποχή και είναι σταθερό,αλλά όχι για πολλές ώρες.Μου αρέσει αρκετά η υφή του.

 Απλά το αγαπώ!Είναι ένα τζελ για το μπάνιο.Μυρίζει υπέροχα,πάνω μου…αλλά και όλος ο χώρος,για αρκετή ώρα.

Σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα,ήταν απλά τέλεια!Μύριζε για αρκετή ώρα μετά,αφού είχα βγει έξω και μάλλον ήμουν σαν τρελή στον δρόμο,αφού μύριζα συνέχεια τα χέρια μου.Θα τα αναζητήσω και τα δυο ή σε κάποιο άλλο άρωμα για να τα δοκιμάσω. 

Απολεπιστικό απο την Urban Veda. Όσες φορές το δοκίμασα μου άρεσε αρκετά.Ταίριαζε στον τύπο δέρματος μου και μου άρεσε πολύ η υφή του.Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν η μυρωδιά του,αρκετά έντονη και βαριά.

Κρέμα ημέρας απο την Urban Veda.Όσες φορές την δοκίμασα μου φάνηκε αρκετά καλή,μου άρεσε η υφή της και οτι ήταν αρκετά απορροφητική.Άφηνε ενυδατωμένο το δέρμα μου και ήταν ευχάριστη.Και σε αυτή το μόνο αρνητικό ήταν η μυρωδιά της.

Τέλος,ναι….απογοητεύτηκα και εγώ με αυτό το κουτάκι,που γενικά είναι χαρούμενος άνθρωπος.Απογοητεύτηκα με την κρέμα της Apivita (θα το επαναλάβω και άλλες φορές,αν συνεχίσω να γράφω για αυτό το κουτί!) που δεν την βρήκα μέσα στο κουτί.Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με αγορές του Απριλίου.Σας ευχαριστώ!Γεια σας!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *