Αγαπημένα κραγιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2018!

Γεια σας!Επιστρέφω στο Tzotzo’s World με ένα άρθρο απο τα αγαπημένα μας!Όπως με τα αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2017-2018 (εδώ)  έτσι και για την άνοιξη και το καλοκαίρι έχω κάνει τις επιλογές μου και σας τις προτείνω.Δεν θα σας δείξω μόνο τα κλασσικά φούξια ή κοραλί ή πορτοκαλί,αλλά περισσότερες επιλογές και κραγιόν που δοκίμασα αρκετά και μου άρεσαν.

Ας ξεκινήσουμε…
1)Mac,Candy Yum-Yum.Είναι το έντονο καλοκαιρινό φούξια,που φοράμε κάθε καλοκαίρι!Δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ στα μάτια και με μια σκέτη μάσκαρα είναι υπέροχο.Το φόρεσα με καφέ μολύβι για να το κάνω λίγο πιο μαλακό,γιατί είναι αρκετά έντονο.Στα αγαπημένα μπαίνει για τη σταθερότητά του και την απόχρωση του.

2)Kiko,328,Velvet Passion.Αρχικά έμεινα άφωνη με την συσκευασία του.Το φόρεσα με το ίδιο περίγραμμα στα χείλη και το λάτρεψα.Εύχομαι να ταξιδέψω σύντομα στην Ιταλία και να επιλέξω και άλλες αποχρώσεις.Το τοποθετούμε πολύ εύκολα και έχει πολύ καλή διάρκεια.Είναι το ιδανικό κραγιόν για φυσικά μακιγιάζ απο το πρωί έως το βράδυ.

3)Maybelline,Color Drama,525.Σε μια κόκκινη,πορτοκαλί απόχρωση,υπέροχη επιλογή για το καλοκαίρι.Μπήκε στα αγαπημένα,γιατί δεν χρειάζεται περίγραμμα.Στην τοποθέτηση του είναι αρκετά εύκολο και σταθερό.

4)Radiant,Matt Lasting Lip Colour,14.
Απο την εταιρία αυτή επέλεξα ένα φούξια-μοβ χρώμα.Είχα σταματήσει να φοράω υγρά κραγιόν και ήταν μια πολύ καλή επιλογή να αρχίζω να φοράω ξανά.Στα δικά μου χείλη χρειάζεται περίγραμμα και μπήκε στα αγαπημένα για τη διάρκεια του.

5)Loreal,655,Copper Clutch.Μοιάζει με χειμερινό κραγιόν,αλλά το φόρεσα σε καθημερινά,φυσικά μακιγιάζ πολύ εύκολα,με μια μάσκαρα μόνο στα μάτια.Είναι σε καφέ-πορτοκαλί απόχρωση,με υπέροχη υφή και με καλή διάρκεια.

6)Avon,Ruby Shook.Άλλη μια απόχρωση σε κόκκινο-πορτοκαλί.Είναι πιο ενυδατικό κραγιόν,με ωραία,μαλακή υφή.Στα αγαπημένα μπήκε για την απόχρωση του.Μοιάζει λίγο με της Maybelline,αλλά έχει περισσότερη λάμψη.

 Ελπίζω να σας αρέσει και αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα με κάτι πάρα πολύ καλό.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!

ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *