L’oreal:Scrub and Mask!

Γεια σας!Με αυτό το άρθρο σήμερα ανοίγουμε μια νέα ενότητα που θα λέγετε “μικροσκόπιο”.Θα δοκιμάζω μια σειρά προϊόντων και θα σας λέω τη γνώμη μου!Δεν θα είναι μόνο προϊόντα μακιγιάζ,αλλά και περιποίησης για πρόσωπο και σώμα.Θα είναι μικρά και γρήγορα άρθρα,για να προλαβαίνω να ανεβάζω πιο συχνά.
Σε αυτό το άρθρο θα βάλουμε στο “μικροσκόπιο”,ένα απο τα Scrub (προϊόντα απολέπισης) και Mask (μάσκα περιποίησης) της Loreal.Εδώ και μερικούς μήνες είχα απογοητευτεί απο μερικά νέα προϊόντα της,αλλά μου έκαναν δώρο το απολεπιστικό και τη μάσκα και αμέσως άρχισα να τα δοκιμάζω.Ειδικά το απολεπιστικό προϊόν το λάτρεψα!
Και τα δυο τα χρησιμοποιούμε σε καθαρή επιδερμίδα και σε μικρή ποσότητα.

 1)Loreal,Smooth Sugars.Glow Scrub.Όπως αναφέρει αποτελείται απο 3 είδη ζάχαρης και έλαιο σπόρων σταφυλιού και έχει υπέροχο άρωμα.Λειαίνει την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη.Ταιριάζει σε όλους του τύπους επιδερμίδας,(ακόμα και σε ξηρό/κανονικό με αφυδάτωση!) και χρησιμοποιείται και στα χείλη.Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και απαλή και μoυ αρέσει πάρα πολύ!

2)Loreal,Pure Clay,Bright Mask.Όπως αναφέρει αποτελείται απο τρία είδη αργίλου και λεμόνι,ενώ έχει και υπέροχο άρωμα.Έχει μικρούς κόκκους και όταν την αφαιρούμε μετά τη διαδικασία κάνει και απολέπιση.Την τοποθετούμε σε καθαρή επιδερμίδα  για 10 με 15 λεπτά (αν μείνει λίγο παραπάνω δεν δημιουργεί πρόβλημα) και την αφαιρούμε με νερό.Είναι και αυτή μια μάσκα λάμψης και αφήνει το πρόσωπο καθαρό,λαμπερό και ενυδατωμένο.
Αυτά τα δυο προϊόντα σας τα προτείνω σίγουρα και θα σας έλεγα να δοκιμάσετε και τα άλλα της σειράς αυτής,ανάλογα με τις ανάγκες σας!
Τα λέμε σύντομα!Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.Γεια σας!
ΥΓ.Πλέον οι φωτογραφίες και τα κείμενα καλύπτονται νομικά.Προσοχή λοιπόν στις αντιγραφές.Αν θέλετε κάποιο κομμάτι απο το blog μπορείτε να μου το ζητήσετε με ένα μήνυμα!Σας ευχαριστώ και για αυτό!

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *