But first…Primer!

Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν που μερικοί δεν το θεωρούν χρήσιμο στο μακιγιάζ,αλλά είναι βασικό και βοηθάει αρκετά στην διαδικασία του.
Αυτό το προϊόν είναι το primer.Αρχικά κλειδώνει την περιποίηση σας και προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ.Λειαίνει τους πόρους και γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ανάλογα τον τύπο επιδερμίδας σας,ισορροπεί την λιπαρότητα ή είναι ενυδατικό για ξηρές επιδερμίδες.Το βλέπουμε σε διάφορες υφές,είτε σε υγρό,είτε σε τζελ, είτε σε κρέμα,με ή χωρίς σιλικόνη.
Επιπλέον, το primer βοηθά το μακιγιάζ να έχει διάρκεια και να είναι σταθερό και να δείχνει ομοιόμορφη και λεία η βάση μας.
Χρησιμοποιείτε είτε μόνο του για να δώσει μια πιο υγιή όψη,είτε σε συνδυασμό με μια πούδρα,είτε κανονικά με το foundation!
Μερικά primer που έχω χρησιμοποιήσει είναι:

1)Smashbox,Photo Finish,Foundation Primer.Ένα πολύ καλό primer,που δεν ταίριαξε απόλυτα στην επιδερμίδα μου.Αν έχετε κανονική επιδερμίδα θα σας βοηθήσει περισσότερο στην αντοχή του μακιγιάζ και τα προϊόντα θα είναι πιο εύκολα στην τοποθέτησή τους.Έχει απαλή υφή και δίνει βελούδινη όψη στην επιδερμίδα.

2)NYX,Hydratouch Primer.Είναι απο τα αγαπημένα μου primer και κατάλληλο για την δική μου επιδερμίδα.Μοιάζει με κρέμα,είναι ενυδατικό και βοήθησε αρκετά στο ξηρό δέρμα που έχω κάτω απο τα μάτια και το μέτωπο.Επίσης δίνει αίσθηση δροσιάς και βοηθά αρκετά στην τοποθέτηση των προϊόντων,ενώ έχει και αρκετά καλή αντοχή.

3)W7,Porefection!,Pore Minimizer.Είναι και αυτό απο τα αγαπημένα μου προϊόντα.Είναι λίγο πιο δυνατό απο τα παραπάνω και ταιριάζει περισσότερο σε λιπαρές επιδερμίδες.Λειαίνει τους πόρους και δίνει αρκετά καλή αντοχή στη λιπαρότητα.Έχει υφή κρεμά-τζελ.

4)MaxFactor,Smooth Miracle Primer.Ένα primer που κάνει θαύματα!Είτε έχετε λιπαρή είτε ξηρή επιδερμίδα βοηθά πάρα πολύ και τους δυο τύπους.Έχει πιο παχιά υφή και μοιάζει με κρέμα,Περισσότερο δημιουργεί μια καινούργια βάση για το μακιγιάζ,παρά πάει στοχευμένα σε κάτι.

5)Collection Professional,Primer,Trasparent Base.Είναι ένα primer που μοιάζει να έχει σιλικόνη.Πολύ καλό και δυνατό για λιπαρές επιδερμίδες.Έχει αρκετά καλή αντοχή,αν και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές,γιατί δεν ταιριάζει αρκετά με τον τύπο επιδερμίδας μου και το νοιώθω βαρύ.

 

6)Golden Rose,Liquid Glow,Illuminator,Tinted Primer & Highlight.Είναι ένα primer κατάλληλο για θαμπές επιδερμίδες,γιατί αποτελείτε απο λάμψεις.Είναι σε μορφή κρέμας και απλώνεται λίγο δύσκολα,αλλά δίνει υπέροχο αποτέλεσμα και αρκετά καλή διάρκεια στο μακιγιάζ.Επίσης μπορούμε να το τοποθετήσουμε και σαν highlighter!
Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο.Τα λέμε σύντομα.Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!Γεια σας!
      

CopyrightTzotzo’sWorld

3 Σχόλια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *