Carroten Suncare Oil!

Γεια σας!

Στο https://tzotzolicious.gr/ θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου αντηλιακό για αυτή τη χρονιά. Όπως είδατε τα τελευταία άρθρα μας είναι καλοκαιρινά και έτσι θα συνεχίσουν. Για αυτό το λόγο επέλεξα και το αντηλιακό.

Το αντηλιακό που χρησιμοποίησα αρκετά αυτούς τους μήνες είναι απο την Carroten, το OmegaCare, Tan & Protect, Suncare Oil. Το επέλεξα με δείκτη προστασίας spf30 για προστασία, αλλά και για έντονο μαύρισμα.

Carroten, OmegaCare, Tan & Protect, Suncare Oil.

Όπως αναφέρει η συσκευασία είναι ενισχυμένο με σύμπλοκο Omega (Ω 3, 6, 7, 9) λιπαρά οξέα και εκχυλίσματα χρυσάνθεμων, που βοηθούν στην σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Επίσης, για το έντονο μαύρισμα βοηθά το Carrot and Coconut Oil. (καροτέλαιο και καρυδέλαιο.). Εκτός απο τα παραπάνω είναι ενυσχημένο προϊόν για να προστατεύει απο τις UVB και UBA.

Αυτό το καλοκαίρι έγινε απο τα αγαπημένα μου, γιατί όσες φορές το χρησιμοποίησα δεν κάηκα όπως άλλες χρονιές και το μαύρισμα μου είναι τέλειο σε όλο το σώμα. Ενώ γενικά με ενοχλούν πολλά έλαια, το συγκεκριμένο ήταν απαλό στην επιδερμίδα μου και δεν άφηνε έντονη λιπαρότητα. Επίσης, με μικρή ποσότητα καλύπτει σωστά το σώμα και αυτό είναι ένα ακόμα θετικό για μένα. Όπως και όλα τα αντηλιακά, μόλις το ανοίξουμε αντέχει για ένα χρόνο, οπότε θα το έχω και την επόμενη χρονιά, εκτός αν το τελειώσω πιο γρήγορα. Τέλος, λατρεύω το άρωμα του και κάθε φορά που τυχαίνει να το μυρίσω μέσα στο χειμώνα μου φέρνει καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το άρθρο. Τα λέμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Γεια σας!


Καλό καλοκαίρι!

 

 

Ένα σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *